K.C. Maranatha

In verband met het vertrek per 1 december 2017 van Alex den Boer als beheerder van het Kerkelijk Centrum heeft de Beheerscommissie een sollicitatieprocedure gestart. U kunt hier zowel de advertentie als het functie-omschrijving downloaden.

***

Sinds december 1981 kunnen we constateren dat het gebouw in een grote behoefte voorziet.

Naast het gebruik door verschillende instanties en verenigingen, wordt het ook verhuurd aan derden. Onder dit gebruik valt o.a.: het houden van vergaderingen, congressen en cursusdagen, recepties, bruiloften en huwelijksjubilea.

Het gebouw heeft een goed geoutilleerde keuken, zodat ook diners, koffietafels, warme of koude buffeten verzorgd kunnen worden.

Verder is het mogelijk om voor rouwdiensten en condoleances gebruik te maken van het kerkelijk centrum, waarbij ook het opbaren tot de mogelijkheden behoort.

Er is altijd voldoende parkeergelegenheid wanneer men gebruikt maakt van de zalen van het kerkelijk centrum.!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het Kerkelijk Centrum Maranatha of naar de beheerder Alex den Boer (0186) 61 21 39

Contact:
Kerkelijk Centrum Maranatha Kerkstraat 57 3262 PG Oud-Beijerland.
U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen.