Online meeluisteren

Fijn dat u mee wilt luisteren naar de kerkdiensten van de Hervormde Gemeente uit Oud-Beijerland. Kerkdiensten kunt u direct meebeleven door op de onderstaande knop “online meeluisteren” te klikken. Na het aanklikken wordt uw audio player geopend. Als er geen uitzending is hoort u een standaard melding.

Wilt u preken achteraf beluisteren of downloaden
Gemeenteleden kunnen de preken downloaden en achteraf beluisteren van de Dorpskerk en/of de Bethelkerk. Meldt u dan aan via een email en wij sturen u de downloadlink toe. Stuur een email naar:
audiodienst@hervormdoudbeijerland.nl. Geef in de mail het volgende aan: uw naam en adres, postcode en woonplaats

Kosten online kerkdienst
Aan het online luisteren  en downloaden van kerkdiensten zijn kosten
verbonden, hoe meer luisteraars/downloads hoe hoger de kosten.
Uw gift is welkom op rekeningnummer NL88 INGB 0001 2185 02 t.n.v. Diaconie
Hervormde kerktelefooncommissie o.v.v. gift digitale preken.

Vragen m.b.t. meeluisteren kerkdiensten
Voor (technische vragen) m.b.t. meeluisteren van kerkdiensten kunt u contactopnemen met de audiocommissie via email
audiodienst@hervormdoudbeijerland.nl  of bel naar de heer W.J.J. Appeldoorn tel 0186-614650 of diaken C.P. Reedijk tel. 0186-610110

Geen goede ontvangst?