Tienerclub ‘t Visnet

Hoi allemaal,

Het Visnet is volledig samengegaan met tienerclub Effatha, zodat je eigenlijk kan zeggen dat Jeugdclub ´t Visnet nu Tienerclub Visnet heet.

We prober zoveel mogelijk om de tieners te betrekken bij alle activiteiten, dus zowel de zondagen rondom de Bijbel als de ontspannende activiteiten op vrijdag of zaterdag.

Ter herinnering of nieuw; wat is het Tienerclub het Visnet?

Voor: alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar.

Wanneer: meestal op zaterdagavond van half acht tot negen uur (elke twee weken). Om de andere week op zondag om 12:00 uur.

Waar: in Maranatha en regelmatig(er) buiten of op een andere locatie.

Wat: een ontspannende avond (zaterdag activiteit) met activiteiten door en voor jullie, afgewisseld met een zondag activiteit waar we stilstaan bij een Bijbels onderwerp dat actueel is voor ons als tieners. Jullie inbreng en ideeën zijn voor ons belangrijk, omdat deze avonden juist voor jullie georganiseerd worden. We proberen de soort activiteiten af te wisselen, maar centraal zal ‘het spel” zijn. En dit kan in verschillende vormen; denk bijvoorbeeld aan een quiz, een sportavond, een buitenactiviteit en ga zo maar door. Op zondag behandelen we een actueel onderwerp uit de Bijbel en denken daar met elkaar over na. De leiding is bij de tienerclub zoveel als mogelijk bij alle activiteiten aanwezig, serieus of ontspannend.
 

Meer info? Klik hier

Voor elke datum geldt: Deo Volente